Goed & goedkoop alcoholvrij

what to drink decoratief krabbeltje

onze prijs-kwaliteitsfavorieten op een rijtje

Goed alcoholvrij kan een aardige duit kosten, net als goed alcoholhoudend. Maar er zijn echt ook voordelige opties die lekker zijn, check hier onze selectie cheap & cheerful.

RODE WIJN

Lussory Red Tempranillo

Prima rood uit Spanje. Kruidig en stoer, maar met een lichte speelse ondertoon waarin je het fruit terugproeft. Geen gekke geurtjes of smaken, en in de afdronk wat drogende tanninen. Echt een wijn-wijn, leuk!

€ 7,08 bij Gall.nl

WITTE WIJN (0.0%)

Hardy’s Zero Chardonnay

Lekkere supermarkt witte, die heel aardig meedoet met de alcoholrijke broers en zussen van dit Australische wijnlabel. Vol frisse citrus, rijk van smaak en sappig tot en met.

€ 4,99 bij PLUS

CIDER & POIREE (0.0%)

Le Pétiot poirée

Verse peer met kleine belletjes. Gemaakt met ongegist sap en koolzuur. Heerlijk puur. Niet bij de supermarkt, maar zeker een bestellinkje waard.

€ 8,60 Pomme D'or

ROSE (0.3%)

Natureo 0,0 Rosé

Sappig, juicy fruit. Je proeft rijpe appel, aardbeitjes en elke slok nodigt uit naar een volgende. Komt door de perfecte balans tussen fruitsuiker en zuur. Klein beetje plak in de staart.

€8,19 bij Gall.nl

SPARKLING

N0A Sparkling

Zachtaardige bubbel, witte bloesems en beetje perig. Milde menthol met een honingrandje. Gar nicht slecht.

€ 6,49 bij Ekoplaza.nl


PILS (0.0)

Jever Fun

Helemaal suikervrij. Ruikt lekker naar pies :) En smaakt écht naar bier. Mooie pilsbitters. Hele lange afdronk. Rijk en best uit de pilstest!

0,99 bij Jumbo

0,99 bij AH

Shrub

Botivo

Om aan te lengen, maar geen limo voor een simpel drankje dit. Gemaakt van onder andere tijm, rozemarijn, alsem en appelciderazijn, met een lekkere sinaasappeltwist. Hou je van bitter, zuur en intens dan kan deze (mooie) fles misschien wel eens je itch scratchen. Handgemaakt in Hertfordshire, Engeland, en geïnspireerd op traditionele kruiden-tonics, de zogenaamde Oxymels

Niet goedkoop, maar je doet er ontzettend lang mee. Met je drankje, en (dus) ook met je fles.

€ 29,99 bij NIx & Nix

VIRGIN COCKTAIL

Schweppes Spritz

Als je echt helemaal platzak bent, en je moet vrienden entertainen met een mocktail party, dan is dit je redding: de frisdrankversie van een Orange Spritz.

Mierzoet, maar best lekker. Voor een lazy garden party en een kleine beurs geen onaardig alternatief.

1,99 bij AH

Alcoholvrij is relatief kostbaar om te maken (lees hier waarom), maar er zijn genoeg betaalbare opties om uit te kiezen. Dit waren onze prijs-kwaliteitsfavorieten op een rijtje.

... Ken je onze nieuwsbrief al?

Meld je aan!

🔥 Meld je aan voor de nieuwsbrief vol spannende tips om no & low te drinken!

Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)

Top! Bedankt voor je aanmelding.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Volg ons op Instagram