Over ons

what to drink decoratief krabbeltje

What to Drink!?

Als je even niet drinkt. Een hele maand, of alleen door de week. Als je zwanger bent, medicijnen slikt of gewoon geen zin hebt in alcohol. Wat als wijn en bier geen optie zijn?

Dat vroeg ik, wijnjournalist Esmee Langereis, me steeds vaker af. Want soms heb je enorme zin om iets spannends te drinken, maar niet in de alcohol. Juist als je ‘in de wijn’ zit!

Daarom ben ik gestart met What to Drink, een nieuw initiatief om consumenten kennis te laten maken met de beste alcoholvrije alternatieven op de markt. Als wijnjournalist ben ik kritisch op smaak. Gelukkig kom ik steeds meer bijzondere dranken tegen, die ik graag met jullie deel.

Op Whattodrink.nl doe ik verslag van mijn zoektocht naar de lekkerste flesjes en wat er allemaal voor spannends gebeurt in dit nieuwe segment (spoiler: veel!).

Ik tip de beste alcoholvrije wijn, 0.0 spirits, biertjes en adressen. Dat doe ik in eerste plaats via mijn nieuwsbrief. Interessant voor iedereen die houdt van mooie dranken en zin heeft in een feestje, maar die om wat voor reden dan ook (even) bedankt voor de alcohol.  

Wil je tips voor serieus lekkere no & low dranken? Abonneer je dan op de WTD nieuwsbrief - om de maandagochtend fris & fruitig in je mailbox.

Ben jij producent of importeur van spannende AF drinks? Neem contact op voor de mogelijkheden van ons platform via esmee@whattodrink.nl

portret van esmee langereis,  wijnjournalist en gestopt met drinken.
logo what to drink white