Nieuwsbrief
15/5/2023

🍾 Talk Danish to me! De lekkere Sparkling Tea uit Kopenhagen.

Pssst, ...

Heb ik je wel eens over mijn Deense fetish verteld? Jep, det er rigtigt. Op een of andere manier krijg ik het héél warm van die dikke L en geaspireerde t’s.

Ander feitje: mijn allereerste alcoholvrije crush (in 2018!) was de BLÅ Sparkling Tea uit Kopenhagen.

Dus, toen ik onlangs met Bo Sten Hansen van de Copenhagen Sparkling Tea Company hun nieuwste smaak LYSEGRØN (kreun) mocht proeven, moest ik heel hard mijn best doen om objectief te blijven. 🫦

Hij was fris, hij was minty, hij was …

TAG MIG!

het leven van een influencer

Sneak Peak (nieuwe site)

Moet je kijken! Voorproefje van de nieuwe website die we nu aan het bouwen zijn. Verwacht nóg meer toplijstjes en artikelen, en helemaal nieuw zijn de nu al 200+ reviews van alcoholvrije dranken die ik heb geproefd de afgelopen maanden. Kun je straks zelf zoeken en vinden. Stay tuned!


Bier + wijn geeft plezier?

Sluiten we af met een gek wijnig biertje. Say whut? De lui van brouwerij Mash Gang hebben weer iets geks in hun hoofd gehaald: een licht bier, gemaakt met Nelson Sauvin hop, met een knipoog naar Sauvignon Blanc. Echt iets voor mij! Of?

Review


Right! En nu spring ik op het vliegtuig opweg naar de wereldberoemde winery van Torres in Penedes, waar ik hun dealcoholisatie-installatie mag uitchecken die ze bruiken voor hun Natureo wijnen.

Hou m’n instagram en tiktok in de gaten, en dan kan ik alleen nog maar zeggen: I’m off like a prom dress! 👗

Tot maandag,

Esmee