Nieuwsbrief
3/4/2023

🌸 Paascocktails en een Japanse sparkling tea om kado te doen (aan jezelf)

Ga je een drukke Paas in, of kun je lekker chillen? Ik heb in ieder geval een paar toptips om straks een lang weekend mee door te zakken. Helemaal alcoholvrij, jeweettoch.


Eerste tip: als je geen bezwaar hebt tegen een wat 'klassiek' interieur en GRUWELIJK lekker wilt eten, reserveer dan asap een tafel bij Puur Zee in Wijk aan Zee. Daar kookt Imko Binnerts en die heeft 'het'. Eva, Floor en ik dronken er heel retro twee smaken Crodino, en sloegen de strandwandeling gewoon over. Omdat het kon.

ja, ik heb maar 1 trui

World Alcohol-Free Awards bekend

Breaking! De uitslag van de World Alcohol-Free Awards is bekend. Mariëlle Timmermans, eigenaar van alcoholvrij-boetiek Amavine was een van de 28 juryleden en proefde 400 flessen. Lees hier over haar ervaring tijdens het jureren.

bekijk hier alle GOUDEN medailles

Met een van Amavine's winnaars van een gouden plak, Lyre's Amaretti, maak je ook geweldige cocktails. Zin?

Edgy Eggy Easter Cocktails

Blijf je thuis met de Paas en ben je de gastpersoon? Serveer je familie dan fancy cocktails met de Paas, de alcohol mogen ze zoeken. 'Pak je mandje maar!'

What to Drink (met lentekriebels)?

Ga je bij je bij iemand de Paas vieren, dan maak je ze heel blij (en ook jezelf) met deze mooie Japans geinspireerde Sparkling Tea van Saicho.

Saicho Hojicha
Sparkling tea in giftbox
Diep goudkleurig. In de neus umami! Met mooie fijne mousse en een rijke smaak. Blend van Japanse thee en druivensap met goeie zuren en een ietsie suiker. Elegant in smaak, en prachtige fles en verpakking. Winnaar van een gouden medaille in de World Alcohol-Free Awards. Shop!

Ik neem maandag ook een dagje Paasvrij, dus je hoort me over twee weken weer. Mocht je in de tussentijd dorst krijgen, check dan mijn mijn tips voor sparklings, pilseners, witte en rode wijnen of mijn meest spannende flessen.