Nieuwsbrief
12/6/2023

🦋 Over drinkvlinders en drongelukjes

Toen ik gisteravond door de stad fietste waren ze er weer: de 'drinkvlinders’ in m’n buik. Al jaren fladderen ze op zwoele zomeravonden rond een belofte van avontuur, romantiek en alcohol, waar ik me volledig door wil laten meeslepen. Herkenbaar?

Nieuwsflash: alcohol heeft natuurlijk niets met lekker weer te maken. Toen ik mezelf thuis trakteerde op de Belgische blondine Ana Hop, ontbrak het me dan ook aan niks. Weldadig klokte ze in het glas, gulzig hapte ik in haar gulle schuimkraag. Ze was kruidig en edgy, en ik was tevreden.

🍻 Ana Hop

What to drink bij 30º C

Dat het sowieso niet aan te bevelen is om je vol te laten lopen bij dertig graden, bleek afgelopen weekend ook op het Bacchus Wijnfestival. Ik stond daar rosé te schenken en aanschouwde een aantal drongelukjes.

altijd blijven lachen

BOB Hop

Op het festival was trouwens nagenoeg niks alcoholvrijs te vinden. Gelukkig kon ik terecht bij de leuke stand van BOB, een wijnwinkel van Nederlandse wijnen die de geweldige 'mousserende HopHout theecuvée' van Het Betuws Wijndomein verkopen. Met kamillebloem, munt, jasmijn, verveine en een hint van hop en hout.

écht onzettend lekker dit

Stout flesje

Deze lekkere sparkling rosé is deze week drie eutjes in de bonus bij Gall. Kom je een heel eind mee op je e-bike.

WTD review

Je ontving deze mail op dinsdag. Ik was een beetje druk maandag, dus ik hoop dat je niet boos bent. (De enige die me gisteren bezorgd appte was mijn moeder, dus het zal allemaal wel meevallen.) ❤️

Tot maandag!

Esmee