Nieuwsbrief
16/1/2023

🪄 Nuchter op nieuwjaarsborrels en feestjes, hoe dan? Met deze truc.

🪄 Nuchter op nieuwjaarsborrels en feestjes, hoe dan? Met deze truc.

Beetje lekker deze miezerige maandag begonnen? Ik ben tegenwoordig elke ochtend het zonnetje in huis… Oke, not really. Maar ik heb in ieder geval nooit meer een kater. (Hallelujah.) En op de avond zelf ook geen centje pijn, want ik ben wel gewoon lekker aan het drinken.

Ik heb een remedie gevonden tegen Drinking FOMO (Fear Of Missing Out). Je kent dat gevoel: iedereen om je heen staat gezell te pimpelen en jij voelt je met je spa rood en goeie voornemens de vleesgeworden saaiheid. Zal je dan toch niet één wijntje…?

NEIN! Gebruik gewoon mijn truc.


En even: jij bent dus niet saai. Mensen die in herhaling vallen en in je oor TETTEREN, die zijn saai. Gezelligheid zit ook echt niet in een glas, maar het helpt wel als daar iets lekkers in zit.

Bring Your Own

De truc? Gun jezelf wat spannends, verrassends en complex. Kortom: een drankje waar je blij van wordt. Ik sleep daarom mijn eigen flessen alcoholvrij mee naar feestjes. Van een sixpack IPA's tot een mini 0.0 cocktailset (ook leuk om cadeau te geven). Maar in een hele wilde bui kies ik deze, en deel ik shotjes uit.

What to Drink (op een verjaardagsfeestje)

€ 29,99

Three Spirit, Livener

'The party starter' van het bijzondere Three Spirit trio, met caffeine, guayusa, schisandra en andere stimulerende planten om in de mood te komen. Ongefilterd en troebel. Smaakt lekker spicy en naar dik rood fruit.

Als ik het meeneem, staat er meteen een haag types om me heen die ook een shotje willen. Tuurlijk! Na drie refills vertel ik ze dan dat er geen alcohol in zit.

Ook lekker als mixer trouwens.

Meer van Three Spirit

Cheers,
Esmee