Nieuwsbrief
17/7/2023

⛱️ Kylie gaat alcoholvrij, Laura op wereldreis en Esmee on summer break

Hoe ‘dry’ is jouw july tot nu toe? Hier is het echt kurkdroog. Ik kom door al die goeie 0.0 speciaalbieren en nieuwe drankjes gewoon niet meer aan alcohol toe. Ook omdat er in de horeca steeds meer lekker no & low te bestellen is. 🥳

bij Bar Bachrach aan de virgin negroni

Ik kon bij Bar Bachrach op het Javaplein in Amsterdam naast 0.0 biertjes en Hophoutthee kiezen uit virgin cocktails Port Saïd, Negroni of Telavivian Breeze. Of nou ja kiezen, ik nam ze gewoon allemaal. (Heul lekker Israelisch eten daar trouwens.)

Na na na

Thuis ligt de koelkast deze maand volgestapeld met roze bubbels, omdat ik daar in de zomer vrolijk van word. Nieuwste aanwinst: de Sparkling Rosé van Kylie! Ik riep meteen ‘Wat kan die meid toch zingen he!’ maar toen had ik ‘m nog niet geproefd…

Kylie 0.0 is here!

Alcoholvrije hotspots nu graag

Ik had vorige week een leuk gesprek over zoom met Laura Silverman van Zero Proof Nation. Laura was een heavy boozer, ging in recovery en is nu een van de aanjagers van serieus lekkere alcoholvrije dranken. Lees ons gesprek over haar nieuwe Zero Proof Nation ⚡️Global Map met 100% sober hotspots over de hele wereld.  

Lees het interview met Laura

Zomerse dienstregeling

De komende maanden verschijnt mijn nieuwsbrief in iets lagere frequentie. Sad... Nee hoor!

Wat ik deze zomer ga doen:

* de vakantiedrankjes proeven die jullie me getipt hebben

* alle reviews en ratings uploaden op onze site

* sober podcasts luisteren in een hangmat op Bakkum
* met Ginamis op de Queer & Sober boot tijdens Canal 🌈 Parade
* even helemaal NIETS

En dan is het nu… GROTE VAKANTIE!

Heel veel plezier lieve , ik zit 7 augustus weer in je mailbox.

Cheers,
Esmee

PS De nieuwe site staat aardig hard te ronken, mede dankzij jullie aanbevelingen. Het werkt echt, dankjewel! De stand deze week: we zijn nu met 1741 nieuwsbrief-vrienden! Help je mee om vóór 1 jan 2024 🤪 2024 vrienden te krijgen door deze nieuwsbrief door te sturen of te appen? Thx!!