Nieuwsbrief
8/5/2023

🎢 Jörg Geiger made me cry en een top-Bordeaux geproefd

Sorry jongens, beetje later vandaag, maar groot nieuws: ik voelde iets!


Voor het eerst bracht een alcoholvrije drank me in een emotionele rollercoaster, die leek op wat ik voorheen alleen bij mooie wijn heb ervaren! *pinkt traantje weg*

En meer exciting stuff in deze nieuwsbrief: ik proefde de poepie-sjieke alcoholvrije Montagne-Saint-Émilion ‘Prince Oscar’, en er is een eerste What to Drink kadoactie! 🥳

de top van Bordeaux gaat alcoholvrij
€ 29,99 bij Nix & Nix

Prince Oscar
Om met de Bordeaux te beginnen: ik bewonder het lef van Coralie de Boüard (dochter van de eigenaar van het wereldberoemde Château Angélus in Saint-Émilion) om een alcoholvrije rode wijn te maken van haar topcuvée. Wat mij betreft hét teken dat er nog veel meer goeds aan zit te komen. Hoe het smaakte? Dat lees je hier. Gegeven de status van het chateau (en de prijs van de fles), mag ik van mezelf mijn innerlijke wijnschrijver loslaten en ga wijn-neuzelig helemaal all out.

Proef de Prince

Huilen!

En dan: wat roerde me zo? Het was de Grenache van een van de allerbeste alcoholvrije producenten die ik ken, maar waar ik nooit eerder over geschreven heb: Jörg Geiger, een fruitkweker, cider- en sapmaker uit Zuid-Duitsland, die geweldige, complexe, niet zoete-sappen maakt. Nu heeft hij onlangs vier alcoholvrije wijnen op de markt gebracht, waardoor het wel heel lastig wordt voor mij om er nog over te zwijgen ;)

Der Saftmeister himself

Kom je nu pas mee, Langereis? Ja, sorry. De dranken van Geiger waren altijd alleen in de horeca verkrijgbaar; de Nederlandse importeur verkocht niet aan particulieren, maar hoera! sinds kort heeft hij ook een webshop (nog geen UX designer alleen). Let wel: hij verstuurt geen enkele flessen, alleen hele (mix)doosjes… Maar, GELOOF ME: de creaties van Saft Meister Jörg zijn top op the bill en straks ben je blij dat je een doos hebt en niet maar één fles .

Omdat de importeur een aardige meneer is, heeft hij speciaal voor jou (als What to Drink subscriber) twee soorten doosjes samengesteld (van 6 en 12 flessen) én krijg je er - als je snel bent - een luxe afsluitdop bij cadeau.

* vermeld in het opmerkingenveld de code WHATTODRINK *

mijn review van de wijnen & actie


Wow, nu voel ik me ook helemaal het baasje! Met een echte code enzo.


Geniet van al het 🎢🎢🎢 lekkers en tot volgende week,

Esmee