Nieuwsbrief
2/1/2023

🧨 Hmm, zei er iemand Dry January?

In het kader van Dry January heb ik net besloten de hele maand extra veel te drinken. Afgelopen week heb ik namelijk weer té veel lekkere alcoholvrije drinkies ontdekt.

🧨 In deze nieuwsbrief vind je mijn spannendste Dry January Survival Tip.

Tante Corrie

Vorige week ben ik los gegaan op Franse kaasjes, maar qua alcohol bleef ik ruim onder de 0,5%. Niet alleen omdat ik ontdekte dat ik corona had 😫😫😫 en daarom - heel Hazes - eenzaam kerstfeest zat te vieren, maar ook omdat ik zo veel mogelijk alcoholvrij wilde proeven voor deze nieuwsbrief en een artikel over #dryjanuary in de krant.

Mijn goede voornemen: elke maandag WTD nieuwsbrief

Aan jullie, mijn verse What to Drink lievelingetjes, tip ik al vast de meest bijzondere drinkies die ik proefde. En dat blijf ik doen. Elke maandag verstuur ik een nieuwsbrief voor momenten dat je zin hebt in iets lekkers in het glas, maar (even) niet in de alcohol.

Die tips deelde ik al een tijdje met vrienden, en toen dat er steeds meer werden, dacht ik: waarom het niet MEGALOMAAN aanpakken met een hele nieuwsbrief en een website?

Dus, of je je nu met moeite door een Dry January aan het heen slaan bent, aan een fabulous sober journey bent begonnen, of af en toe een lekkere 0% zoekt ter afwisseling van je shotjes tequila, I got you. Hier heb je er eentje:

What to Drink (om dry january te overleven)?

🌈 Muri Yamilé

(sparkling rosé)

Echt hier ga je blij van worden. Ook als wijnliefhebber, hoewel niet te vergelijken. Nou toch ook wel. Helder frambozenrood, met fijn bubbeltje en zilty, smokey goodness. Van Scandinavische fermentatiefreaks.

ja nee niet goedkoop, € 23,99

Check +2 spannende tips

Volgende week weer nieuwe alcoholvrije tips. En mocht je een specifieke vraag hebben, mail me dan gewoon even op esmee@whattodrink.nl.

Cheers!
Esmee