Nieuwsbrief
19/6/2023

🫦 Heet & Goedkoop. Virgin Pornstar Martini & alcoholvrij on a budget.

‘Waarom is het eigenlijk zo duur?’ vroeg mijn moeder. Voor vaderdag had ze drie flesjes Hophoutthee (à €13,50) ingeslagen - perfect met dit broeierige weer en ook erg lekker bij de slagroomtaart.

Ik zuchtte even (zogenaamd door de hitte). Eenzelfde ‘prijsdiscussie’ heb ik ook zo vaak met mensen over wijnen gevoerd. Mijn motto: mocht je niet al te krap zitten, een paar euro meer betaalt zich vaak dubbel uit in smaak.


Voor 0.0 ligt de prijs alleen nog gevoeliger, omdat mensen het zien als een uitgeklede versie van iets. Maar veel alcoholvrij - in tegenstelling tot wat je zou verwachten - is duurder om te maken dan drank mét alcohol. Hier leg ik kort uit hoe dat komt.

Weer thuis begon het toch te knagen (daar is het je moeder voor), maar ook omdat ik een mailtje ontving van Julia, getalenteerde jonge violiste. Net student-af en opererend in de culturele sector... Ja dan ga je niet iedere avond een doosje Muri stuk slaan, hoe lekker het ook is.

Bovendien, ik heb makkelijk lullen, want die flessen worden me gewoon graties opgestuurd. Het werd dus tijd voor the best of: alcoholvrij on a budget. Lijstje!

8 x betaalbare dranken onder €10

PoMa voor vrienden

Even wat glam tussen het budgetteren door. Wat dacht je van een sexy cocktail met Amsterdams tintje? Met de gin van het sympathieke GINAMIS maak je zelf heel makkelijk spicy G&T's, en Bar BAUT bedacht er een Dutch Virgin Pornstar Martini omheen.

Porn me up!

Cheap? Ja. Cheerful? Ehh...

Over budgetdranken gesproken: ik had deze twee frisse jongens opgestuurd gekregen. Een van de twee haalde de alcoholvrije budgetlijst. Kijk snel welke. (Voor maar twee eurooo!)

schwwwww...

Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee 😏

Ga ik weer verder met proeven en schrijven voor de nieuwe site.

Happy maandag nog!

Esmee

PS Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en you like? Kom dan ook bij de club, en ontvang 'm zelf iedere maandagochtend fris en fruitig in je mailbox.