Nieuwsbrief
30/1/2023

☂️ Getest: hoe goed is de nieuwe alcoholvrije La Chouffe?


Met andere woorden, heb je nakkes gedronken, af en toe een glaasje of ben je all out gegaan met de booze? Het waren deze maand de trending hashtags waarmee mensen hun persoonlijke vochtigheidsgraad deelden (#dampjanuary werd 4.6 miljoen keer bekeken op TikTok). Niet-drinken hield de gemoederen duidelijk bezig.

Ik ben vooral benieuwd hoe het jullie is vergaan. Wat waren je worstelingen, heb je eyeopeners gehad, kortom wat dééd het met je, deze drooglegging?!

En trouwens, we zijn er nog niet - nog twee dagen te gaan! En dan… ja wat dan eigenlijk? Plakken we er nog een Dry February achteraan?

Ik hoor je lachen. Maar ik overweeg serieus solidair te zijn met de Belgen, want die kiezen - heel pienter - de kortste maand van het jaar uit om niet te drinken, dus die beginnen nu pas! En ik ging wel lekker.

Over Belgen gesproken: La Chouffe 0.4% is net uit. Het legendarisch Belgische blonde kabouterbier dat normaal een grotemannenpercentage van 8% kent, heeft voor het eerst een alcoholvrije variant gereleased. Wij waren heel benieuwd of 'ie net zo lekker is om een lange wandeling mee af te sluiten om daarna rozig weg te dommelen bij de openhaard.

What to Drink (als je van La Chouffe houdt)?

bij o.a. Ondernulpuntvijf.com

La Chouffe 0.4%

Ruikt echt Chouffig: naar kruiden en fruit. Smaak is redelijk vol, ook lekker kruidig, maar veel frisser dan de versie met alcohol. En rozig word je er precies niet van.

Ach, ik heb toch geen openhaard, maar ik kreeg wel opeens enorme zin in een spelletje ganzenborden. Goed humeur Chouffe dus!

WTD score ⭐️⭐️⭐️⭐️

Een vraagje

Willen jullie je ervaringen tijdens Dry (Damp/Drenched) January met me delen? Dan lees je volgende nieuwsbrief een bloemlezing van al jullie reacties (met of zonder naamsvermelding :) Dankjewel.

mail Esmee

Zet 'm op!
Esmee