Nieuwsbrief
3/7/2023

🥳 Feest, maar jij bent niet geweest. Daar willen we wat aan doen!


Wat ben je toch goed bezig! Nog steeds heb je geen genoeg van alcoholvrij (of in ieder geval niet van mijn geneuzel erover), dus: kudo’s voor jou! Ja, dat mag ook wel eens gezegd.

Als blijk van waardering hebben we nachten doorgehaald om onze nieuwe website live te krijgen. NIEUW: je kunt nu zelf zoeken in alle dranken die ik geproefd en beoordeeld heb. Er staan er nu bijna 80 live, en we moeten er nog meer dan 100 uploaden… leuk klusje voor komende week. 😏

Bekijk de site!

Met ‘we’ bedoel ik trouwens Chris et moi. Samen zijn we What to Drink, maar Chris opereert vooral achter de schermen. Ook hij werkt in de wijn, en is sinds kort uit de alcoholvrije kast gekomen. Chris is dol op Ramon en niet bang om dat aan de buitenwereld te tonen. Zijn vrouw vindt het prima trouwens.

Frisse types

Maar vrijdag gingen we dus echt live, en we vierden dat met een meute uitgelaten drinking buddies. Alcoholvrij uiteraard, check hier de party pics!

Foto's kijken

Magnumpje 0.0 aan de mond

Ha! ook nuchter kun je baldadig worden. Dat alcoholvrije feestje smaakte enorm naar meer. Ik wil er snel weer een organiseren en dan eigenlijk jou en iedereen* uitnodigen. Want dat was het enige nadeel: jij was er niet bij.


Heb je wat gemist? Jazeker, check deze lekkere rakkers:

Goed, ik ga even een middagje bijkomen nu. Morgen weer aan de bak om verder te bouwen. 🥵🥵🥵

Als je zin hebt, kun je mijn gesprekje met Radio1 over de nieuwe alcoholvrije cave in Parijs nog terugluisteren.

Cheers,
Esmee