Nieuwsbrief
1/5/2023

😎 Dit zijn de beste alcoholvrije rosé's voor ☀️ ☀️ weer

Brrrr, de laatste keer dat april zó nat was, stonden de Vengaboys in de top 40. Alles behalve roséweer dus. Maar, ik ben er klaar mee en ga het lot een handje helpen.

We trekken gewoon vijftien flessen rosé open, dan gaat de zon vanzelf schijnen. Gisteren was al een succes. Benieuwd wat ik de lekkerste rosé vond?

breng me naar de beste rosé

gewoon heel ontspannen met mijn rose´s

Mooi weer betekent ook: aan de bak voor een tangaslip-proof body (de geëmancipeerde versie van een bikini-proof body). Goed nieuws: alcoholvrij heeft echt véél minder calorieën dan dranken met alcohol. In een glas rosé van 11% zit gemiddeld 73 KCal. In de alcoholvrije rosé die ik net proefde: 14 - 27 KCal!

Feeling cute?

Check dan dit roze Berliner Weissebier 'Cute & Sober' van de Franse craftbrewery La Débauche in Angoulême. Frissssse frambozen-sour met een smokey touch. Knalroze in het glas en wint sowieso de prijs voor liefste blikje.

€ 3,99 bij Nowlow.com

Mèh, shop die geit!


Kun je eigenlijk een alcoholvrije bierbuik ontwikkelen? Alles kan, als je maar je best doet :) Mijn collega Chris zocht uit hoe dat zit met calorieën in alcoholvrij bier en of het echt gezonder is. Je leest het hier.

Nou, geniet van het weer! O, maar laat je gesloten flessen alcoholvrij niet in de zon staan. Omdat er geen alcohol in zit, zijn ze veel gevoeliger voor licht en temperatuur. Oke doei ☀️

Cheers,

Esmee

PS Nog geen genoeg van me? Lees dan dit leuke interview dat ik gaf over What to Drink in het mooie online travel magazine June.be.