Nieuwsbrief
10/7/2023

👋🏼 Dit drankje heet de 'Mark Rutte' en ik leg uit waarom

Lieve ,

Ik zat lekker deze nieuwsbrief te tikken met mijn nieuwe ideale dorstlessende drankje, dat ook nog eens geen drol kost! Ik heb 'm voor de gelegenheid de 'Mark Rutte' gedoopt - omdat het gewoon ontzettend gaaf is.

Maar eerst een vraagje: kun jij je een vakantie voorstellen zonder wijn en bier? De zomervakantie is (bijna) begonnen en wie probeert te matigen of gestopt is met drinken komt geheid voor wat uitdagingen te staan.

En heus niet omdat er niks lekkers zonder procenten te vinden is, maar omdat iedereen om je heen vakantie en vrijheid nou eenmaal pairt met een flesje bij de lunch, een biertje bij de borrel en nog een flesje (of twee) bij het diner. Afsluitend met een ouzo’tje on the house uiteraard.

Daar moeten we wat op vinden. Mocht je op je vakantie een geweldige, vaste go to 0.0 hebben, of er eentje ontdekken deze zomer, laat het aan me weten!

geloof het of niet, hier ben ik aan het alcoholvrij

Ik kreeg al één tip toegestuurd, uit het exotische Friesland nog wel: de mirabelsiroop van Giffard. Volgens mijn vrienden Sas uit Ijlst ‘Niet cheap, maar wat een smaak!’ Die ga ik meteen zelf bestellen dus.  

Tip me jouw vakantiehit!

Heul veul podcasts

Over vakantie gesproken: it’s podcast time! Voor sober curious vrienden heb ik me een weg geluisterd door het oerwoud aan sober podcasts. Hier vind je mijn lijst met 20+ beste. (Mocht je een steuntje in de rug willen om drank af te slaan op vakantie, dan gaan deze je zeker helpen.)

Naar alle podcasts

Maar, je had nog de Mark Rutte van me tegoed. Ik ben er zelf enorm mee in m’n nopjes. Toen de mussen van het dak vielen was dit een echte life saver. Het geeft je spa rood met schijfje citroen een ongelooflijk dorstlessende boost en tegelijk een gedistingeerde upgrade.

de 'Mark Rutte'

Okeetjes. Dat was 'm voor vandaag.

Als je op vakantie gaat, heel veel plezier vast!
Ik ben volgende week gewoon weer in je inbox met een paar heel spannende nieuwe drankjes.

Cheers,
Esmee