Nieuwsbrief
17/4/2023

🛒 AAhold special, lekker makkelijk bij Gall & Appie

’Tip me in godsnaam een lekkere alcoholvrije rode wijn!’ - hoe vaak ik dat wel niet hoor. ‘Is ook moeilijk,' zeg ik dan. 'Maar als je even op whattodrink.nl kijkt, vind je daar al een paa…’  En dan zijn er altijd van die onmogelijke types die het nú moeten weten, omdat ze nú bij de Gall & Gall staan. Oké, oké, hier komt 'ie: het beste rood van Gall, met voor ieder wat wils.

de beste rode wijnen van Gall & Gall

Ikje in NRC zaterdag 15 april

Van zatte Gleuvenglijder naar nuchtere Vrijer

Over lompe Amsterdammers gesproken: relbrouwerij De Eeuwige Jeugd, bekend van de alcoholische hits Lellebel, Gleuvenglijder en Bokkenlul, heeft eindelijk een alcoholvrij bier gebrouwen: Vrijer, en hij is teringlekker.

Blond bier, net als de heerlijke Lellebel, maar dan met 0.4% Fris, fruitig, beetje minty en gewoon bij de appie te koop. Proost, ouwe!

Droge Kost

Nu Matthijs er niet meer is met zijn boekenpanel (ook niet zonder boekenpanel trouwens), neem ik het stokje over met de boekenrubriek Droge Kost. Ik las Hallo Muur, het egodocument van journalist/alcoholist Erik Jan Harmens. Bijna tien jaar oud al, maar dronkemansverhalen worden nooit schraal, ze zijn tijdloos en - schrikbarend - herkenbaar. Een boek om op te zuipen. Lees meer

Nieuwe site

Kleine update: we zijn bezig om alle wijnen, bieren en dranken die ik proef voor iedereen makkelijk toegankelijk te maken. Es wie spiek is een webwizzard bezig een kekke What to Drink site te bouwen met alle alcoholvrije tips & tricks. Vraagje: wat vindt jij dat absoluut niet mag ontbreken? Toplijstjes? Een koffiecorner? Alcoholvrije porno? Laat het me weten, dan zorg ik dat het er komt. Ik ben gewoon voor het eerst van mijn leven eindbaas en I can do whatever I want! 🥳

Geef Me Website Tips

Volgende week maandag ben ik weer keurig, beloofd 😇

Cheers,

Esmee