Soda

URB Shanghai

Luxe limo met frambozenvibe.
Sparkling soda
URB
Shanghai
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
zoet
fris
fruitig
bloemig
Vegan

Gemaakt met passievrucht, sencha thee en rabarber. Doet ook aan frambosenfris denken. Net als de andere smaken van URB is het echt een lekker drankje, maar het doet toch echt aan frisdrank denken. Luxe limo. Heb wel met plezier het hele flesje ge-ad.

Over de producent

Nederlandse onderneming, opgericht in 2020 door Roger ter Horst en Jan Fleurkens. Roger was voorheen werkzaam bij Diageo en Bavaria Breweries in Europa en in Afrika. Jan Fleurkens was eigenaar van Mongozo bier en de eerste die glutenvrije, biologisch en Fairtrade gecertificeerde bieren op de markt bracht in Nederland.

De kroonkurken zijn bedrukt met speciaal voor URB gemaakte kunstwerken van urban artist en mede - ivesteerder Bram Reijnders.

Spijssuggestie

Als aperitief, bij kaas of fruit

Prijsindicatie

3

Verkooppunt

Herkomst
Nederland
Jaar
Inhoud
25cl
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
18
Suiker (gr/100ml)
5
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
🔥 Meld je aan voor de nieuwsbrief vol spannende tips om no & low te drinken!

Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)

Top! Bedankt voor je aanmelding.
Oops! Something went wrong while submitting the form.