Soda

Soof Sparkling Citroen, Munt, Appel

Verrassend spannende frisdrank!
Soda / Natuurlijke frisdrank
Soof
Sparkling Citroen, Munt, Appel
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
bloemig
fruitig
kruidig

Mijn dochter deed de test met mij: ogen dicht, kun je proeven welke ingrediënten er in deze ready to drink Soof zitten? Ik proefde. 'Citrus?' Ja. 'Munt!' Check. 'En... appel!?' Geslaagd. Soof bedoel ik, want je proeft dus inderdaad wat erin zit.

De suikers die erin zitten komen van het vruchtenconcentraat waarmee deze premix gemaakt wordt. Maar verder is Soof dus helemaal zooi-vrij en zijn er echt verrassend lekkere, gekke, kekke andere smaken.

Over de producent

Soof is een Nederlandse producent van frisdranken en siropen 'zonder zooi'. In 2016 opgericht door Daan en Nicole, twee ondernemers die jarenlang werkten in de voedingsindustrie; Nicole bij retailers en Daan bij leveranciers. Keer op keer zagen ze dat de meest ongezonde producten, vol onnodige toevoegingen, de hardlopers waren in het schap. En daar wilden ze verandering in brengen.

Daan en Nicole geloven in transparantie. 👏👏👏 Van hun dranken passen alls ingrediënten op de voorkant van de verpakking staan. 'Een toekomstbestendige voedingsindustrie moet niet alleen lekker zijn, maar ook transparant.'

Spijssuggestie

Prijsindicatie

1.85

Verkooppunt

Herkomst
Nederland
Jaar
Inhoud
0.25cl (blikje)
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
27
Suiker (gr/100ml)
6
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.