Spirit

Sea Arch Coastal Juniper

Vir-gin van de kust van Devon, voor een aromatische en zilte 'Sea & T.'
Botanical Spirit
Sea Arch
Coastal Juniper
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
citrus
spices
kruidig
Vegan
Suikervrij

Wow, wat een bijzondere smaken proef je in deze virgin gin, afkomstig van de Devonse kust. Je ruikt en proeft heel duidelijk de jeneverbes (de 'juniper'), en wordt dan verrast door een mix van bloedsinaasappel en oosterse kruiden. Het fruitige van kardemom. De ziltige afdronk van zeekelp en zeekraal.

Deze virgin spirit brandt echt een beetje op de tong en heeft daardoor echt iets alcoholisch, maar is juist heel zacht en romig in de afdronk. Heel fascinerend!

Perfect Serve

Met een neutrale premium tonic die niet clasht met het eigen aromatische karakter van Coastal Juniper.

Over de producent

Sea Arch is opgericht door het Engels duo Geoff en Sarah, die een wijnbar runden in Devon. Zoals zo veel interessante alcoholvrije dranken is ook Coastal Juniper geboren uit eigenbelang - als de gasten van de wijnbar vroegen om iets lekkers alcoholvrijs dan stonden Geoff en Sarah met lege handen. Bovendien waren ze zelf ook steeds meer op hun alcoholgebruik letten, dus gingen ze aan de slag met ingrediënten uit de omgeving waarbij de zich lieten inspireren door de Engelse kust.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

14.99

Verkooppunt

Herkomst
UK, Devon
Jaar
nv
Inhoud
200ml
Promilage
<0.5
%
kCal/100ml
Suiker (gr/100ml)
go back pijl
Meld je aan voor Happy Dry January!
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.