Gemberdrank

Sapinca Organic Root Elixer

Incasap van Nederlandse makelij
Gemberdrank
Sapinca
Organic Root Elixer
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
zoet
spicy
Vegan
Biologisch

Je krijgt het direct warm, als je een shotje Sapinca neemt. Niet alleen omdat het behoorlijk scherp is (puur), maar ook door het zoet-kruidige karakter dat goed past bij de winter.

Diederick Evers trok met zijn moeder, een chef, door Zuid-Amerika en kwam zo op het idee om van plantenwortels en fruit twee bio elixers te maken die je immuniteit en kracht een boost geven. Deze gele is lekker pittig en zoet, met o.a gember, galangal en ashwaganda.

Kan als shotje, met bronwater als longdrink, of in je thee of cocktail.

Over de producent

Diederick Evers trok met zijn moeder, een chef, door Zuid-Amerika en kwam zo op het idee om van plantenwortels en fruit twee bio elixers te maken die je immuniteit en kracht een boost geven. Ze maakten een alcoholvrij alternatief wat je als shot, in de mix en met ijs kan drinken. 100% biologisch, vegan, natuurlijk en helemaal gebaseerd op verschillende wortelsoorten van over de hele wereld.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

18

Verkooppunt

Herkomst
Nederland
Jaar
Inhoud
50cl
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
161
Suiker (gr/100ml)
37
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.