Elixer

Sapinca Organic Fruit Elixer

Incasap van Nederlandse makelij
Fruit Elixer
Sapinca
Organic Fruit Elixer
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
zoet
spicy
fruitig
Vegan
Biologisch

Diederick Evers trok met zijn moeder, een chef, door Zuid-Amerika en kwam zo op het idee om van plantenwortels en fruit twee bio elixers te maken die je immuniteit en kracht een boost geven. Deze fruitige rode is ook lekker pittig, net al als de root elixer, maar deze leent zich nog beter voor in mixjes en cocktails. Met een takje rozemarijn en bruiswater  bloeit 'ie helemaal op en verandert deze pittige rode smoothy in een sophisticated long drink.

Ingrediënten

Water, agavesiroop, citroensap uit concentraat (9,5%), natuurlijk grapefruit- en gemberaroma, gember, concentraat (wortel, zwarte bes), guarana, tapiocasiroop, maca, papaya, pitaya, camu camu, acai, cacao, banaan, inca zonnezout.

Best Serve 

Met rozemarijntakje en bronwater als longdrink, of in je thee of cocktail.

Over de producent

Diederick Evers trok met zijn moeder, een chef, door Zuid-Amerika en kwam zo op het idee om van plantenwortels en fruit twee bio elixers te maken die je immuniteit en kracht een boost geven. Ze maakten een alcoholvrij alternatief wat je als shot, in de mix en met ijs kan drinken. 100% biologisch, vegan, natuurlijk en helemaal gebaseerd op verschillende wortelsoorten van over de hele wereld.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

18

Verkooppunt

Herkomst
Nederland
Jaar
Inhoud
50cl
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
120
Suiker (gr/100ml)
26
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.