Sparkling

Pomp Feinherb

An apple a day...
Sparking Juice
Dr. Höhl
Pomp Feinherb
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
bloemig
citrus
fruitig
kruidig
mineraal
Biologisch
Vegan

Is het appelsap? Nee. Is het azijn? O zeker niet! Is het lekker? Ja! Het is fris en fruitig, maar niet zo saai als gewoon appelsap en ook zeker niet zoet. Het heeft een complex karakter door de speciale productiemethode (zie bij producent) die de Dr. hanteert. Biologisch en vegan bovendien. In groot en klein formaat. Ik zou voor de grote gaan.

Over de producent

Dr. Höhl is een klein, traditioneel familiebedrijf met fruitgaarden sinds 1779. Ze zijn gespecialiseerd in alles wat met appels te maken heeft.
De smaken van Pomp zijn complex omdat het gefermenteerd sap en azijnzuren bevat. Eerst maken ze biologische appelwijn, waarbij de fruitsuikers in het appelsap volledig tot alcohol droogfermenteren. Daarna vindt het tweede fermentatieproces plaats: tijdens een specifiek onderdompelingsproces zetten azijnbacteriën de alcohol weer volledig om in azijnzuur. De aroma's worden behouden door het gesloten systeem in roestvrijstalen tanks. Voor het klaren van de appelazijn gebruiken ze dierlijke hulpmiddelen, zoals gelatine, maar wordt traditioneel op mechanische wijze gefilterd. Daarom is Pomp volledig vegan en helder. Zonder toevoeging van zwavel wordt de voltooide azijn vervolgens in glazen flessen afgevuld.

Spijssuggestie

Goed als aperitief en als mixer in cocktails.

Prijsindicatie

5.75

Verkooppunt

Herkomst
Duitsland
Jaar
Inhoud
0.20
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
32
Suiker (gr/100ml)
7
go back pijl
Meld je aan voor Happy Dry January!
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.