Wijn Proxy

Osan VC

Gastronomisch & botanisch, of zo
Botanical infusie
Osan
Verbena Kurkuma
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
fris
kruidig
Biologisch

Weer een heel nieuw soort drank! Botanical infusie op waterbasis (en ascorbinezuur). De citronella en verveine springen er direct uit, daarachter neem ik iets muffigs koolachtigs waar als meiraapknolletjes. Misschien is het de kurkuma? Mondgevoel is uiteraard 'waterig', daardoor drinkt het makkelijk door, maar raak je nooit dat bevredigende smaakpunt, het blijft geparfumeerd water. Deze VC is voor mij smaaktechnisch nog best een uitdaging, en ik ben wat gewend. Voorzichtig benaderen dus.

Over de producent

De Osan-dranken zijn ontwikkeld door Sang Hoon Degeimbre, de Belgische chef-kok van het met twee Michelin-sterren bekroonde restaurant l'Air du temps.

Spijssuggestie

voorgerechten, vis, kip, kaas, frieten

Prijsindicatie

12.90

Verkooppunt

Herkomst
België
Jaar
Inhoud
0.75l
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
4
Suiker (gr/100ml)
1
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.