Wijn Proxy

Osan SB

Botanisch voor gevorderden
Botanical infusie
Osan
Shiso - Basilicum
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
fris
hartig
Biologisch

Botanische infusie op waterbasis (en ascorbinezuur). Dit is de rosé van het trio van Osan, maar pas op: niet om even een fles van weg te tikken op een terrasje. De shiso is overweldigend, dus als dat je ding is, prijs jezelf gelukkig. Voor mij is dit echt een drank met een zeer hoge gastronomische factor, die voor het Europese smaakpalet en momenten die vragen om 'easy drinking' waarschijnlijk wat te complex is. Aards, grassig, kruidig en zuur wisselen elkaar af. Een rollercoaster voor de alcoholvrije waaghals.

Over de producent

De Osan-dranken zijn ontwikkeld door Sang Hoon Degeimbre, de Belgische chef-kok van het met twee Michelin-sterren bekroonde restaurant l'Air du temps.

Spijssuggestie

Mediterrane gerechten, salades, borrelplank, gegrilde vis

Prijsindicatie

12.90

Verkooppunt

Herkomst
België
Jaar
Inhoud
0.75l
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
4
Suiker (gr/100ml)
1
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.