Spirit

Nona Spritz

Beste uit de test!
Orange Spritz
Nona
Spritz
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
bitter
zoet
Glutenvrij
Vegan

Blind geproefd kwam deze als beste uit de test oranje spritsers, of zoals wij het ook wel noemen: een 'Aperol' - maar dat is natuurlijk een merknaam.

Ten eerste: Nona ruikt echt héérlijk, naar zoete rode sinaasappels. In de smaak heeft het in een mix met tonic de perfecte balans tussen kruidig, zwoel en bitter, met een romig mondgevoel. No brainer!

🛒 Bestel Nona Spritz direct bij Gall & Gall

Over de producent

NONA is opgericht door de Vlaamse bio-ingenieur Charlotte Matthys. Zij maakte als kind al graag haar eigen drankjes van kruiden die ze terugvond in de charmante velden van de Bourgoyen-Ossemeersen, een natuurreservaat in de buurt van Gent. Later groeide haar liefde voor natuur en interesse in voedingstechnologie uit tot een diploma in Bio-ingenieurswetenschappen in 2017. Charlotte ontwikkelde NONA voor haar eigen behoefte, toen ze iets lekkers alcoholvrijs zocht en bleek dat er niks was. Ze ging experimenteren met verschillende kruiden en botanicals en ontwikkelde als eerste de gin-proxy NONA June. Inmiddels zijn er ook NONA Spritz en NONA Ginger.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

29.50
Herkomst
België
Jaar
Inhoud
70cl
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
Suiker (gr/100ml)
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
🔥 Meld je aan voor de nieuwsbrief vol spannende tips om no & low te drinken!

Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)

Top! Bedankt voor je aanmelding.
Oops! Something went wrong while submitting the form.