Spirit

Nona Ginger

Zingy, punchy ginger x yuzu.
Gemberdrank
Nona
Ginger
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
bitter
zoet
Glutenvrij
Vegan

Ik ben grote fan van NONA Spritz, en dit is na de 'gin' en de Spriz, de derde telg van de familie: een gemberdrank, met yuzu en verbena.

Pas op! Ik stak mijn neus in het glas en begon zowaar meteen te niezen, want oefff... dit is pittig spul! Anders dan bijvoorbeeld Gimber is dit meer een gefilterde, heldere lichtgele siroop met ook veel citrus in de smaak. Super verfrissend als scheutje in je spa voor grotenmensenlimo, maar ook geweldig met toni en limoen voor een zingy en punchy Moscow Mule.

Helemaal goed: NONA Ginger heeft véél minder suiker dan andere gemberdranken.

Over de producent

NONA is opgericht door de Vlaamse bio-ingenieur Charlotte Matthys. Zij maakte als kind al graag haar eigen drankjes van kruiden die ze terugvond in de charmante velden van de Bourgoyen-Ossemeersen, een natuurreservaat in de buurt van Gent. Later groeide haar liefde voor natuur en interesse in voedingstechnologie uit tot een diploma in Bio-ingenieurswetenschappen in 2017. Charlotte ontwikkelde NONA voor haar eigen behoefte, toen ze iets lekkers alcoholvrijs zocht en bleek dat er niks was. Ze ging experimenteren met verschillende kruiden en botanicals en ontwikkelde als eerste de gin-proxy NONA June. Inmiddels zijn er ook NONA Spritz en NONA Ginger.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

29.50

Verkooppunt

Herkomst
België
Jaar
Inhoud
70cl
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
Suiker (gr/100ml)
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
🔥 Meld je aan voor de nieuwsbrief vol spannende tips om no & low te drinken!

Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)

Top! Bedankt voor je aanmelding.
Oops! Something went wrong while submitting the form.