Wijn

Natureo Chardonnay

Zeer goed, zonder toegevoegde aroma's!
witte wijn
Torres
Natureo Chardonnay
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
fruitig
citrus

Toen ik op bezoek was bij Torres in Penedes om met eigen ogen te zien hoe ze daar de wijnen de-alcoholiseren, waren ze net begonnen met het ontwikkelen van deze chardonnay - de nieuwste aanwinst in hun assortiment. En een goeie!

Groene appel, citrus, passievrucht en een mooie zachte afdronk. Voor liefhebbers van frisse chardonnay, geen zware hout gelagerde toestanden.

Interessant detail aan de fles: er zit een stickertje op met 'no added flavours'. Blijkbaar doen ze afstand van de techniek om natuurlijke primaire aroma's toe te voegen, die in gede-alcoholseerde wijnen vaak gebruikt wordt. Dat deze wijn juist zo rijk van smaak is, is daarom helemaal knap. Conclusie: ze hebben een volle basiswijn gebruikt, van hoge kwaliteit. Het smaakt schoon en ook nu weer: super juicy!

Over de producent

Torres was een van de eerste producenten die serieus werk maakte van alcoholvrij. Sinds 2008! Eerst de-alcholiseerden ze bij BevZero, nu hebben ze hun eigen installatie gekocht en doen ze het inhouse.

Shop 'm direct bij Gall.nl

Spijssuggestie

Prijsindicatie

8.39

Verkooppunt

Herkomst
Spanje
Jaar
2022
Inhoud
0.75ltr
Promilage
0
%
kCal/100ml
18
Suiker (gr/100ml)
38
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
🔥 Meld je aan voor de nieuwsbrief vol spannende tips om no & low te drinken!

Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)

Top! Bedankt voor je aanmelding.
Oops! Something went wrong while submitting the form.