Spirit

Mokum Dusk Cool Blend

Verfrissend als een zomerbriesje.
Virgin Gin
Mokum Dusk
True Blend
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
citrus
kruidig
Vegan

Ik vind gins met een komkommer-dille-vibe persoonlijk wat toegankelijker dan die met die extreem harsige jeneversmaak, die soms zelfs tegen het schimmelachtige aanzitten. (Mocht dat je ding zijn, neem dan de Mokum Dusk True Blend of die van Nona.) Daarom staat deze Mokum mij ook zo aan. Heerlijk romig in de mond, ook al lekker zonder de toevoeging van tonic en heerlijk fris en komkommerig, met de kick van kleine zure augurkjes met dille. Wat zachter en liever dan veel andere virgin gins, en daarom vooral geschikt voor wie op een hete zomerdag afkoeling zoekt bij een verkoelende G&T op het strand.

Best serve

G&T met komkommer en citroen

Over de producent

Van de Melchers groep, een grote speler die oa ook Hanami Gin maken. De Mokum Dusk lijn bestaat uit een range virgin spirits vervaardigd met stoomdistillatie.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

21

Verkooppunt

Herkomst
Nederland
Jaar
Inhoud
70cl
Promilage
0.4
%
kCal/100ml
2
Suiker (gr/100ml)
0
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.