Sparkling

La Coste NOOH sparkling

Elegante sparkling rosé van beroemd wijnhuis La Coste
sparkling wijn
Chateau La Coste
NOOH Sparkling
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
citrus
droog
Gedealcoholiseerd

Prachtige zalmroze rosé uit de Provence, in prachtige fles (tikkie nouveu riche, maar dat verhoogt de pret alleen maar wat mij betreft). Lekker droog, zoals het een Provence rosé betaamt. Wordt dan ook gemaakt van de bekende cuvée van La Coste, Rosé d'une Nuit - rosé die zijn kleur en structuur dankt aan één nacht schilweking. De originele aroma's van grapefruit en aardbei kun je terugvinden, plus de hulp van de natuurlijke aroma's citroen en jasmijn. Hij doet zeer elegant aan, ook door de fijne mousse, die er voor de gelegenheid aan toegevoegd is. Wel wat aan de prijs.

De Nooh Sparkling werd onlangs voor het eerst gepresenteerd op een internationale competitie (Vinalies internationales) en won direct een gouden medaille.

Over de producent

Château La Coste is een bekende producent van kwaliteitsrosé, gelegen in het hart van de Provence. Het Chateau is omgeven door amandel- en olijfbomen en telt 125 hectare aan wijnstokken, die met grote precisie en aandacht worden gecultiveerd. Een van mijn favoriete rose's toen ik nog dronk. Elegante wijn, met die beroemde, zalmroze kleur - wat de Fransen zo mooi 'oignon' noemen (ui).

Spijssuggestie

Prijsindicatie

29.95

Verkooppunt

Herkomst
Frankrijk, Provence
Jaar
Inhoud
0.75c l
Promilage
0.5
%
kCal/100ml
60
Suiker (gr/100ml)
4
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.