Sparkling

La Coste NOOH rosé

Echte provence rosé van La Coste
sparkling wijn
Chateau La Coste
NOOH Rosé
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
citrus
droog
Gedealcoholiseerd

Van een van mijn favoriete roséhuizen! Gemaakt van hun bekende cuvée Rosé d'une Nuit, die zo heet omdat hij zijn kleur en structuur dankt aan één nacht schilweking. Net als het origineel een blend van cabernet sauvignon, cinsault, grenache noir en syrah en uit de Provence, de plek waar de beste rosé's vandaan komen. Ook deze is vrij droog, zoals het een Provence rosé betaamt. De originele aroma's van grapefruit en aardbei kun je terugvinden, plus de hulp van de natuurlijke aroma's citroen en jasmijn.

Over de producent

Château La Coste is een bekende producent van kwaliteitsrosé, gelegen in het hart van de Provence. Het Chateau is omgeven door amandel- en olijfbomen en telt 125 hectare aan wijnstokken, die met grote precisie en aandacht worden gecultiveerd. Een van mijn favoriete rose's toen ik nog dronk. Elegante wijn, met die beroemde, zalmroze kleur - wat de Fransen zo mooi 'oignon' noemen (ui).

Spijssuggestie

Prijsindicatie

15.95

Verkooppunt

Herkomst
Frankrijk, Provence
Jaar
Inhoud
0.75c l
Promilage
0.5
%
kCal/100ml
60
Suiker (gr/100ml)
4
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.