Sparkling

Kylie Minogue Sparkling Rosé

Gewoon lekker en behoorlijk catchy. Doe nog maar een flesje!
Sparkling Rosé
Kylie Minogue
Sparkling Rosé alcoholfree
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
fruitig
licht
fris
Biologisch
Vegan

Kylie is natuurlijk een idool van me (hey, ik was een teenager in de nineties) en helemaal nu ze ook een alcoholvrije 'wijn' heeft gelanceerd. Wijn tussen aanhalingstekens, want deze sprankelende rosé is een blend van ongefermenteerd druivensap en groene thee ('uit het Liu-Da gebergte van de provincie Yunnan in China' dus dat kan alleen maar goed zijn). Groot voordeel: het heeft niet de mindere eigenschappen van een ge-dealcoholiseerde wijn, en het ruikt daarom meteen heel fris en fruitig.

Het is echt een schat van een drank. Heeft veel weg van een soort elegante frambozencassis. Je proeft aardbeien, rode bessen en kersjes. Niet zoet, maar licht en verfrissend. En nog lekker ook. Net zoals de tracks van Kylie, gewoon niet te moeilijk maar wel behoorlijk catchy. Ja hoor, doe maar nog een flesje!


Over de producent

De Australische zangeres Kylie Minogue heeft haar eigen wijnmerk. Onder de naam Kylie Minogue verschijnen verschillende wijnen op de markt, waaronder deze alcoholvrije mousserende rosé. Kylie Minogue Wines worden gesourced vanuit verschillende landen. De alcoholvrije Sparkling Rosé wordt gemaakt van biologische druiven uit Spanje en verwerkt in Duitsland.

Benchmark Drinks is een wijnimporteur en -distributeur uit Londen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van wijnen die geschikt zijn voor de moderne consument. Uitgangspunt is hierbij altijd de wensen van de doelgroep. De naam van het bedrijf is ontstaan vanuit de gedachte dat ze de kwaliteit van hun wijnen altijd benchmarken aan die van concurrenten. Benchmark Drinks heeft een aantal samenwerkingen met beroemdheden, wat heeft geleid tot een eigen wijnmerk. Denk daarbij aan personen als Gordon Ramsay, Graham Norton, Gary Barlow, Sarah Jessica Parker en Kylie Minogue.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

8

Verkooppunt

Herkomst
Spanje
Jaar
Inhoud
0.75l
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
22
Suiker (gr/100ml)
go back pijl
Meld je aan voor Happy Dry January!
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.