Wijn

Jörg Geiger Visecco Sauvignon Blanc Sparkling

Citrus appel voor bij de Thaise curry
wijn - juice
Jörg Geiger
Visecco Sauvignon Blanc Sparkling
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
fruitig
kruidig
Gedealcoholiseerd

Nieuwe creatie van Grand Master Joerg. Mousserende wit met deels gedealcoholiseerde Sauvignon Blanc en sap van appel, peer en perzik. Om de karakteristieke geur van Sauvignon Blanc te benaderen gebruiken ze tuinmelisse, citroenverbena, acaciabloesem en vlierbloesem.

Ik ben dol op de kruidigheid van Geigers dranken. Ze voegen een gelaagdheid toe die veel gedealcoholiseerde wijnen ontbreekt. Deze is vrij appelig, met frisse citruszuren en een zoetje in de staart. Daarom lekker bij Thaise curry.

Over de producent

Fruitkweker, cider- en sappenfabrikant Manufaktur Jörg Geiger uit Zuid-Duitsland pionierde ruim 30 jaar geleden met de eerste alcoholvrije dranken als alternatief voor wijn. De inspiratie hiervoor lag in meer dan 300 jaar familiegeschiedenis in de productie van laag-alcoholische ciders. Het ongegiste sap van zelfgeteelde oude rassen appels en peren vermengd met ander fruit, groenten en verse kruiden, specerijen en bloesems zouden de basis worden van een geheel nieuwe categorie dranken.

Spijssuggestie

Als aperitief, bij schaaldieren zoals garnalen, groentegerechten zoals erwtencrèmesoep met krabben, bij gegrilde pompoen met veldsla met een fruitige dressing of bij gevogelte zoals kip of kalkoen met rijst en gele curry.

Prijsindicatie

Verkooppunt

Herkomst
Duitsland
Jaar
Inhoud
0.75ltr
Promilage
0.5
%
kCal/100ml
21
Suiker (gr/100ml)
5
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.