Wijn

Jörg Geiger 36˚ Grenache

Gebottelde mystiek, vol intens zwart en rood fruit. Geweldig!
juice - wijn
Jörg Geiger
36˚ Grenache Zwetschge Kräuter
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
fruitig
hartig
kruidig
special

Donker bosvruchtenelixer, met intense bijna mystieke smaken. Alsof je op een warme zomerdag door een donker woud wandelt. Verkoelend, rustgevend maar toch opwindend. In de afdronk umami en wat tanninen. Geiger weet met zijn blends emoties en associaties op te roepen die ik voorheen alleen bij wijnen (met alcohol) heb ervaren. Diep onder de indruk. Blend: 75% gedealcoholiseerde wijn, waarvan 45% grenache, pruimensap 10%, druivensap, bessensap, bramensap, kruiden- en bloemenextract en specerijen. Van sap Meister Jörg Geiger. Geen koolzuur in deze.

Over de producent

Fruitkweker, cider- en sappenfabrikant Manufaktur Jörg Geiger uit Zuid-Duitsland pionierde ruim 30 jaar geleden met de eerste alcoholvrije dranken als alternatief voor wijn. De inspiratie hiervoor lag in meer dan 300 jaar familiegeschiedenis in de productie van laag-alcoholische ciders. Het ongegiste sap van zelfgeteelde oude rassen appels en peren vermengd met ander fruit, groenten en verse kruiden, specerijen en bloesems zouden de basis worden van een geheel nieuwe categorie dranken.

Spijssuggestie

Bij sterke gerechten, donkere sauzen, gerijpte harde kaas.

Prijsindicatie

13

Verkooppunt

Herkomst
Duitsland
Jaar
Inhoud
0.75ltr
Promilage
0.5
%
kCal/100ml
138
Suiker (gr/100ml)
3
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.