Bier

Jever Fun

Jaaaaa, bier!!
bier - pils
Friesisches Brauhaus zu Jever
Fun
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
bitter
fris
fruitig
mineraal
rijk

Helemaal suikervrij. Ruikt lekker naar pies :) En smaakt écht naar bier. Mooie pilsbitters. Hele lange afdronk. Rijk en best uit de test! Wat Friesisches Brauhaus zu Jever bezielde toen ze naam en ontwerp voor hun alcoholfrei bedachten mag god weten, want die eighties naam ‘Fun’ en het lichtgroene flesje met turquoise letters scheppen helemaal een verkeerde verwachting. Dit bier ademt kroeg, en daarom is het godbetert zo lekker! En nu hebben ze op de nieuwe verpakking ook nog het woord ‘Pilsner’ vervangen door ‘sugar free’. Dat was de Fun al volgens Raoul van biershop Onder Nul Punt Vijf, en het is niet duidelijk of het recept is aangepast. Maar ik proefde in ieder geval de nieuwste versie, en hij is nog steeds onverslagen!

Over de producent

Wat Friesisches Brauhaus zu Jever bezielde toen ze naam en ontwerp voor hun alcoholfrei bedachten mag god weten, want die eighties naam ‘Fun’ en het lichtgroene flesje met turquoise letters scheppen totaal verkeerde verwachtingen. En nu hebben ze op de nieuwe verpakking ook nog het woord ‘Pilsener’ vervangen door ‘sugar free’.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

1

Verkooppunt

Herkomst
Duitsland
Jaar
Inhoud
0.33ltr
Promilage
0
%
kCal/100ml
15
Suiker (gr/100ml)
0
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
🔥 Meld je aan voor de nieuwsbrief vol spannende tips om no & low te drinken!

Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)

Top! Bedankt voor je aanmelding.
Oops! Something went wrong while submitting the form.