Cocktail

ISH Lime Daiquiri (RTD)

Cocktail met alcohol. Niet? Echt niet?
RTD cocktail
ISH Spirits
Lime Daiquiri
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 3.5 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
zoet
citrus
notig

Fake news! Het kan niet anders, dan dat ISH stiekem toch echte rum gebruikt in de RTD cocktail Lime Daiquiri. Niet? Je smaakpapillen zullen het bijna niet geloven, maar dit is alcoholvrij.

Die donkere smaken van rum zijn echt net echt, en in combinatie met frisse limoen en de hete pepertjes die zorgen voor een lekkere kick in de afdronk, is dit echt een geweldig alternatief voor een Cubaanse Daiquiri. Wel zoet, dus ijskoud drinken.

Perfect Serve:

In een coupe met een schijfje verse limoen.

Over de producent

ISH, ook wel bekend als 'Chateau del Ish' wijnen en van dranken als Rum-ish (nu begrijp je de naam), werd in 2018 opgericht door Morten Sørensen in Kopenhagen en was een van de eerste prominente spelers in het no & low segment. Helaas moesten hun naam wijzigen (net als de Vegetarische Slager op moet passen met vleesvervangers vernoemen naar vleesproducten, mag Ish niet de term rum-ish gebruiken) en heten nu simpelweg ISH Spirits.

Sinds 2023 liggen ze ook bij Albert Heijn in de schappen met vrolijk gekleurde blikjes premixed cocktails (Ready To Drink).

Spijssuggestie

Prijsindicatie

2.19
Herkomst
Denemarken
Jaar
Inhoud
25cl
Promilage
0.4
%
kCal/100ml
30
Suiker (gr/100ml)
7
go back pijl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.