Spirit

Ginamis Original

Amsterdamse gin met pit en paardenbloemblad.
Spirit Gin
Ginamis
Original
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
kruidig
bitter
citrus
Glutenvrij
Vegan

Je proeft liefde in dit product. De liefde van Jaap, de founder van Ginamis, die zelf ook graag een alcoholrijke G&T drinkt. Hij startte in 2020 met zijn avontuur en maakte een alcoholvrije gedistilleerde spirit van 10 plantaardige ingrediënten, waaronder Franse paardenbloembladeren (vandaar het logo), jeneverbessen, klaproos, citroenschil, nootmuskaat, korianderzaden, lavendel, kaneel, rozemarijn en kardemom.

De eerste keer dat ik Ginamis proefde was tijdens het jureren in een blindproeverij. Hij scoorde van de 21 virgin gins het hoogst. Superkruidig, bittere thee, rozemarijn en milde afdronk. Vooral in combi met een tonic, de beste uit de test.

En dat het in een prachtige fles zit, is een extra pré.

Ginamis drink je het beste met een Premium Indian Tonic. Met veel ijs, een schijfje sinaasappel en...voilà, kind kan de was doen.
Maakt ook een verduiveld lekkere Virgin Pornstar Martini.

Klik hier voor meer recepten.

Over de producent

ginamis amsterdam alchovrije gin

GINAMIS is gecreëerd door twee ‘amis’ uit Amsterdam met een passie voor het ontwikkelen van de meest smaakvolle alcoholvrije dranken. Founder Jaap van de Weg is een enthousiaste gin-fanaat, die zijn sporen in de tonic business heeft verdiend en nu zelf is gaan ondernemen.

GINAMIS is handgemaakt in kleine partijen met hun ‘amis’ van The Stillery, een lokale distilleerderij in Amsterdam. Een gepatenteerd productieproces, vergelijkbaar met de distillatie van traditionele gin, is speciaal ontwikkeld voor GINAMIS door Master Distiller Pascal Peeters.

GINAMIS heeft al meerdere awards in de wacht gesleept, waaronder van de Dutch Non-Alcoholic Spirit Awards, het internationaal gerenommeerde instituut IWSC, en de People’s Choice Award door horeca/hospitality professionals.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

27.95
Herkomst
Nederland
Jaar
Inhoud
70cl
Promilage
<0.5
%
kCal/100ml
Suiker (gr/100ml)
0
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.