Serious Juice

Botan Shizo

Bijzonderder wordt het niet.
Sap
Botan
Shizo
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
bloemig
citrus
kruidig
Biologisch

Uit de Cocktail-serie, vond ik deze Shizo prachtig! Een smaak die je herkent van het blaadje bij je sushi voordat het je begint te duizelen van yuzuness, met o.a. sansho, zwarte peper en oranjebloesem. Fris, super-super juicy.
Gemaakt van vers geoogste Shiso afkomstig uit Japan en gekweekt en gedistilleerd in België en 11 individuele distillaties van verse kruiden & bloemen. Een echte signature cocktail van Bôtan Distillery.

Best Serve

Serveer ijskoud en giet 110 ml over een ijsbal of een groot ijsblokje in een tumblerglas, garneer met een schijfje limoen of een blaadje basilicum.

Over de producent

Ik kraaide het echt uit van geluk toen ik de sapserie van Botân Distillery kreeg te proeven - een Vlaamse producent van louter non-alcoholische distillaten van kruiden en bloemen uit hun state of the art kruidentuin bij Antwerpen. Dit merk is nu al een van mijn lievelings. Botân maakt oa botanical ‘Wynes’ en ‘Cocktails’, die allemaal lekker én bijzonder zijn. Probeer ze allemaal!

Spijssuggestie

Apéritif, after-dinner, langzaam nippen

Prijsindicatie

29.50

Verkooppunt

Herkomst
België
Jaar
Inhoud
75cl
Promilage
0.0
%
kCal/100ml
Suiker (gr/100ml)
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
🔥 Meld je aan voor de nieuwsbrief vol spannende tips om no & low te drinken!

Geen zorgen, geen spam. (2x per maand)

Top! Bedankt voor je aanmelding.
Oops! Something went wrong while submitting the form.