Wijn

Bickensohler Weinvogtei Müller-Thurgau

witte wijn
Bickensohler Weinvogtei
Müller-Thurgau
de rating van what to drink is 0.5 sterde rating van what to drink is 1 sterde rating van what to drink is 1.5 sterde rating van what to drink is 2 sterrende rating van what to drink is 2.5 sterrende rating van what to drink is 3 sterrende rating van what to drink is 4 sterrende rating van what to drink is 4.5 sterrende rating van what to drink is 5 sterren
citrus
fris

Lekker sappige witte. Trapt af met passievrucht en wat sinaasappelzuren, vult dan de mond met goudgele appels die lachen naar de zon. Licht drogende afdronk.

Over de producent

Al in de middeleeuwen werd er wijn gemaakt in het dorpje Bickensohl, gelegen in het Duitse Baden. Tegen 1814 stonden de wijnen van Bickensohl bekend als de beste van de Kaiserstuhl-regio. In september 1924 bundelden 45 wijnbouwfamilies hun krachten en richtten deze wijnbouwcoöperatie op. Wijngoed Bickensohler Weinvogtei is inmiddels al een eeuw jaar oud en 100 hectare wijngaarden groot. De druivenstokken staan gericht op het zuiden en zuidwesten, op warme löss en vulkanisch gesteente. Ze doen het vooral goed met hun 'Burgunders'.

Spijssuggestie

Prijsindicatie

10

Verkooppunt

Herkomst
Baden, Duitsland
Jaar
Inhoud
75cl
Promilage
<0.5
%
kCal/100ml
65
Suiker (gr/100ml)
3
go back pijl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang 31 lekkere tips om te drinken, ontdekken en doen!
Top! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief!
Oops! Something went wrong while submitting the form.